TERMES I CONDICIONS DE VENDA

IDENTIFICACIÓ:

AEE INSTITUT MONTSERRAT amb CIF núm. G64353485 i seu al Carrer Carrer Copernic 84, 08006 Barcelona (Espanya) és una empresa espanyola dedicada a la distribució i venda de roba esportiva i a la gestió de clubs esportius. AEE INSTITUT MONTSERRAT distribueix els productes de la seva botiga en línia exclusivament a Espanya.

Tots els productes que es venen a través d’aquesta web estan subjectes a les condicions establertes en aquesta pàgina. Per a poder comprar a la botiga és necessari ser major d’edat. Es poden consultar els aspectes normatius, legals i de privacitat i protecció d’informació de caràcter personal en les pàgines següents: Avís Legal, Política de Privacitat, Política de Cookies.

Des d’aquesta pàgina web només es tramitaran i subministraran comandes dins del territori espanyol.

PREUS:

Els preus de venda figuren consignats en cada producte i poden ser revisats i modificats quan les condicions ho requereixin. Com a regla general s’aplicarà el tipus impositiu del 21% per al territori de la Unió Europea on és aplicable aquest impost.

FORMES DE PAGAMENT:

Totes les compres es poden pagar mitjançant la següent forma de pagament:

• Targeta de Crèdit.

Es pot pagar amb targeta de crèdit utilitzant el servidor segur de la nostra passarel·la de pagament, que utilitza tecnologia SSL per a protegir la seva informació. No obstant això, quan envia un pagament a través d’aquesta passarel·la, la nostra web no recopila ni emmagatzema dades financeres sensibles com el número de la seva targeta de crèdit o del seu compte bancari.

COMANDES:

Podrà consultar en tot moment l’import total de la seva comanda en l’últim pas de confirmació de comanda en la seva cistella de la compra.

Per a realitzar una comanda és necessàri crear un compte d’usuari a la botiga. Aquest compte el pot crear el propi client, a través de l’enllaç a aquest efecte, o bé es pot crear automàticament en realitzar la primera compra. L’adreça d’e-mail obtinguda en el procés de compra i/o d’alta d’usuari s’utilitzarà per a enviar-li informació sobre novetats, productes i ofertes especials. L’usuari pot consultar la política de privacitat i protecció de dades en la pàgina de la nostra Política de Privacitat.

Les dades de facturació s’utilitzaran únicament per a l’enviament dels productes comprats. Aquesta informació no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Una vegada confirmada la comanda, el termini de lliurament mitjà és de 10 a 15 dies laborables en Península i Balears. Aquest termini és orientatiu i pot variar en funció de l’estoc disponible del producte. Les comandes realitzades el divendres a partir de les 18.00 hores seràn confirmades el dilluns a les 9.00 hores. El termini de lliurament és, en tots els casos, aproximat, i tingut en compte de manera instantània en cas de pagament mitjançant targeta de crèdit o des del moment de la recepció en cas de transferència.

Les comandes es consideren lliurades quan el client signa el document de recepció de la mercaderia. És responsabilitat del client verificar l’estat dels articles. Quan surti la comanda dels nostres magatzems, el client rebrà un correu electrònic de confirmació de comanda completada. Per a millorar els lliuraments és recomanable incloure una franja horària de lliurament en realitzar la comanda.

Si per qualsevol motiu no ha rebut tots els productes demanats li retornarem els diners corresponents a aquest producte o li ho enviarem sense cap cost.

En principi i tret que s’indiqui el contrari, tots els productes que figuren a la botiga estan disponibles. Si per error demanés un producte i realment no estigués disponible, ens posaríem en contacte amb vostè abans de realitzar l’enviament per a comunicar-l’hi i retornar-li els diners corresponents a aquest producte.

DEVOLUCIONS:

Si no està conforme, disposa d’un termini de 14 dies per a retornar la seva comanda i li retornarem de manera íntegra, mitjançant transferència bancària, l’import d’aquest, incloses les despeses d’enviament de la compra realitzada. En tot cas, això es farà sempre que els articles no hagin estat utilitzats i conservin intacte el seu etiquetatge.

Nota important: en el cas de productes personalitzats, la botiga no està obligada a retornar els diners en cas de devolució del comprador.

Totes les indicacions, devolucions i sol·licituds de devolució de diners han de realitzar-se a l’adreça de correu electrònic comandes@jako.cat. La forma de devolució es realitzarà mitjançant transferència bancària al compte que ens indiqui.

Una vegada confirmada la seva devolució, un missatger passarà a recollir el paquet en l’adreça d’enviament que es faciliti en realitzar la comanda i el lliurarà en les nostres oficines.

Una vegada rebem la devolució i comprovem que els articles estan en perfecte estat, li enviarem un correu electrònic de confirmació i li retornarem els diners. Tingui en compte que poden passar fins a 10 dies laborables des que ens reenviï l’article fins que rebi el reemborsament dels seus diners.

Els costos d’enviament del canvi o devolució no són gratuïts, són a càrrec del client. Els costos d’un canvi o una devolució es corresponen amb l’import d’un enviament ordinari de 6€ per a península i 8 € per a Balears. Per a la resta dels destins seran del mateix import que li va costar a AEE INSTITUT MONTSERRAT realitzar l’enviament, encara en els casos en els quals no s’hagin cobrat aquestes despeses d’enviament al client. Es reemborsarà al client la quantitat resultant de restar a l’import total de l’article (que inclourà les despeses de l’enviament original) les despeses d’enviament de la devolució.

Les despeses d’enviament venen especificades abans de finalitzar la tramitació de la seva comanda.

NORMATIVA APLICABLE:

Les presents condicions generals s’interpretaran conforme a la legislació vigent a Espanya en la matèria, que s’aplicarà subsidiàriament en tot el que no s’hagi previst en aquestes. (Bàsicament Llei 34/2002 d’11 de juliol de serveis de la informació i comerç electrònic). Pot obtenir més informació en l’Avís Legal.

AEE INSTITUT MONTSERRAT es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els SERVEIS prestats a través d’aquest lloc web, introduint o eliminant determinats serveis o continguts que contribueixin a oferir un millor servei.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic en el botó Acceptar, accepta que en fem ús i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació.
Privacidad